Om Torget Vandrarhem

Om oss

Torget Vandrarhem ligger bara 50 m från tågstationen i centrala Kävlinge och härifrån kan du enkelt ta tåget till Lund, Malmö och Köpenhamn. Det är ungefär 10 minuters bilfärd från Lund. Torget Vandrarhem har funnits i många år men har sedan september 2021 en ny ägare.

Vi erbjuder rum för dig som vill stanna kortare och längre perioder. Huset är från slutet av 1800-talet, tillbyggt under 1930-talet och är därefter renoverat i omgångar. Huvudbyggnaden består av tre våningar (OBS! Ej hiss!) med ca 5-10 rum på varje våning.

Vandrarhemmet har i dagsläget ca 30 rum i olika storlekar; allt från enkelrum till 4-bäddsrum. Vi har ett 6-bäddsrum som bokas efter telefonkontakt. Det finns ett gemensamt kök och delad dusch och toalett på varje våning. Fri parkering finns på andra sidan gatan.

Bakom huset har vi en stor, lummig trädgård där du har tillgång till utemöbler och grill under sommarmånaderna. Du kan också boka vår tvättstuga helt gratis.

På Torget vandrarhem

Service
Hos oss på Torget Vandrarhem är vi vana vid att ge hög service och gör vårt bästa för att du ska trivas hos oss!
Att bo på vandrarhem
Det finns många fördelar med att bo på Vandrarhem; det är enkelt, billigt och du träffar många andra resenärer från världens alla hörn!
Wifi
Självklart erbjuder vi er gratis WiFi under er vistelse hos oss.
Kök
Hos oss har du tillgång till fullt utrustat kök som du delar med övriga gäster. Sommartid erbjuder vi även en grillplats i vår stora, lummiga trädgård!